Δύο νέες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές στον Δήμο Ιλίου

Δύο νέες, σύγχρονες, πιστοποιημένες και ασφαλείς παιδικές χαρές παρέδωσε ο Δήμος Ιλίου προς χρήση στα παιδιά, μία στην περιοχή Ραδιοφωνίας (συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης & Λ. Θηβών) και μία στην περιοχή Αγίου Νικολάου (συμβολή των οδών Βεροίας & Καβάλας), στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδίου για τη δημιουργία δημόσιων χώρων παιχνιδιού σε κάθε γειτονιά. Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει η πλήρης ανακατασκευή 16 παιδικών χαρών, με στόχο σταδιακά να εκσυγχρονιστούν όλες, σε κάθε γωνιά της πόλης.

Ad - Διαφήμιση

Πρόκειται για κατασκευές και ανακατασκευές παιδικών χαρών, οι οποίες έχουν ενταχθεί σε ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, ύστερα από έγκριση σχετικών προτάσεων που έχει καταθέσει ο Δήμος Ιλίου και βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης.

Όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που μας δίνει τη δυνατότητα να παραδίδουμε στα παιδιά μας όμορφες, σύγχρονες και υποδειγματικές παιδικές χαρές σε κάθε γειτονιά. Δέσμευσή μας για την επόμενη πενταετία είναι να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερους δημόσιους χώρους αναψυχής και κοινωνικοποίησης».