Παρουσίαση στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Περιστερίου

Την πορεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Περιστερίου, παρουσιάσε στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Γεώργιος Τσίνας. Η παρουσίαση έγινε παρουσία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Λύκου.

Μέσα σε 2μιση χρόνια ο Δήμος μας, έχει ολοκληρώσει πλήρως τον εσωτερικό μετασχηματισμό αναπτύσσοντας ένα τεράστιο σύνολο ψηφιακών υπηρεσιών και αναβαθμίζοντας θεαματικά την εσωτερική λειτουργία του στην ψηφιακή διακυβέρνηση και τη διαλειτουργικότητα! Αυτός ήταν και ο λόγος, που ο ίδιος ο κ. Πιερρακάκης, θέλησε να του παρουσιάσουν οι αρμόδιοι του Δήμου το επιτυχημένο παράδειγμα και να τους εκφράσει τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό του υπουργείου για το έργο τους.
Το Περιστέρι συνεχίζει πλέον, αναπτύσσοντας δράσεις και έργα που θα κάνουν το Περιστέρι, πραγματικά έξυπνη πόλη αναπτύσσοντας ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υποδομών και συστημάτων που θα δίνουν τα πάντα μέσα από το κινητό του πολίτη!