Αύριο οι αγορεύσεις των συνηγόρων της κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι

Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων πολιτικής αγωγής συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία έδωσε όπως πάντα το παρών στη δικαστική αίθουσα.

Ad - Διαφήμιση

Αύριο Τετάρτη (27.10.2021) αναμένονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης της 36χρονης κατηγορούμενης, η οποία σήμερα ήταν απούσα από τη δίκη.

Μόλις τελειώσουν και οι αγορεύσεις των δικηγόρων υπεράσπισης το δικαστήριο θα μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του.

Όσον αφορά την ποινή που αναμένεται να ανακοινωθεί για την δράστιδα «Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω», εκτίμησε  ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρα σημειώνοντας πάντως ότι «η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης».