Νέος αναλυτής αγώνων ο Χρήστος Μακρυγιάννης

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μακρυγιάννη, που θα αναλάβει καθήκοντα του νέου αναλυτή αγώνων της ομάδας και εντάσσεται άμεσα στο τεχνικό τιμ του Γιώργου Παράσχου.

Ο Χρήστος Μακρυγιάννης είναι Αναλυτής Τακτικής της InStat και αποτελεί τον υπεύθυνο για την παραγωγή report ανάλυσης αντιπάλου για εθνικές ομάδες όπως η Ολυμπιακή Ομάδα της Βραζιλίας, η εθνική Τουρκία και η εθνική Κίνας ενώ σε συλλογικό επίπεδο είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της InStat για την παραγωγή report ανάλυσης αντιπάλου ομάδων της Τουρκίας.

Παράλληλα, είναι Διδάσκων στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης με αντικείμενο τη δημιουργία report ανάλυσης αντιπάλου και τη χρήση προγραμμάτων ανάλυσης και στο παρελθόν ήταν Αναλυτής Απόδοσης στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Έχει φοιτήσει στο Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (INSA) και από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία με μεταπτυχιακές σπουδές, έχει διπλώματα προπονητικής επιπέδου UEFA, είναι πιστοποιημένος Αναλυτής από τον οργανισμό Open College Network West Midlands της Αγγλίας και πιστοποιημένος στη χρήση των προγραμμάτων ανάλυσης: Νacsport, KlipDraw, ONCE, InStat, Wyscout, HUDL, Interplay.

Τέλος, σε επίπεδο scouting κατέχει το FA Level 1 in Talent Identification της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και το SFA Talent ID Award 1 της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σκωτίας.