Στη μάχη του FIBA Europe Cup σήμερα το Περιστέρι αντιμετωπίζοντας την Τσμόκι Μινσκ

Στη μάχη του FIBA Europe Cup ρίχνεται σήμερα Τετάρτη (13/10, 19:00) το Περιστέρι Vitabiotics, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Τσμόκι Μινσκ.

Ad - Διαφήμιση

Μετά τη νίκη στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή επί του Ηρακλή, οι «κυανοκίτρινοι» επέστρεψαν και ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης τη Δευτέρα (11/10) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Το πρωί της Τρίτης (12/10) πέταξαν για την Κωνσταντινούπολη, όπου υπήρχε αναμονή έξι ωρών και στις 10 το βράδυ είναι προγραμματισμένη η άφιξη στο ξενοδοχείο στο Μινσκ.

Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, για τον αγώνα της Τετάρτης θα κάνουν μια προπόνηση το πρωί του αγώνα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον κόσμο μας που βρέθηκε στο Ιβανώφειο. Με μία λέξη, ήταν συγκλονιστικός και έχει μεγάλη συμμετοχή στη νίκη μας και τους ευχαριστούμε πολύ», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Περιστερίου Vitabiotics Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος συνέχισε:

«Όσον αφορά το παιχνίδι με την Τσμόκι στο Μινσκ, πρέπει μέσα σε λίγα 24ωρα να καταφέρουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι. Είναι μία αναμέτρηση, όπου η προετοιμασία όσον αφορά την τακτική θα γίνει μόνο μέσω βίντεο, γιατί δεν θα έχουμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πολύωρο ταξίδι και τα δεδομένα που δημιουργούνται λέγοντας:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι που δεν θα μας αφήσει να προπονηθούμε. Συνεπώς, μέσω του βίντεο θα πρέπει να προετοιμάσουμε την τακτική μας, ώστε να μπορέσουμε να την αφομοιώσουμε και να την βγάλουμε στο γήπεδο. Η Τσμόκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, έχει φιλοδοξίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Οι «κυανοκίτρινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Τζος Χάγκινς,, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης της θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο, που υπέστη στον αγώνα με τον Προμηθέα στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League.