Δήλωση Ιωάννας για την απουσία της κατηγορούμενης: Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι

Δήλωση στις κάμερες έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι όταν βγήκε από το δικαστήριο καθώς ξεκίνησε η δίκη, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της τον Μάιο του 2020 από την Εφη Καρακατζούλα, στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Ad - Διαφήμιση

Η άτυχη γυναίκα έφτασε στο δικαστήριο με ειδική μάσκα και υποβασταζόμενη από τους δικηγόρους της. Πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να της δώσει κουράγιο να αντιμετωπίσει τη διαδικασία της δίκης και την κατηγορούμενη η οποία τελικά δεν παρεβρέθηκε. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Σάκης Κεχαγιόγλου την προσέγγισε για να της μιλήσει. Ο κ. Κεχαγιόγλου εξέφρασε τη συμπόνια του στο θύμα, ζητώντας της να να μην τον παρεξηγήσει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, καθώς θα κάνει απλώς τη δουλειά του, ως υπερασπιστής της κατηγορουμένης και ζήτησε από το δικαστήριο μετατροπή της κατηγορίας, από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε σωματική βλάβη. Η ανώτατη ποινή που επισύρει ο νόμος για απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι 15 χρόνια, που σημαίνει ότι η Έφη θα μείνει στη φυλακή 5 χρόνια.

Η Ιωάννα κατά την έξοδό της δήλωσε:” Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει φαίνεται πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».