Σοκ από το τριπλό φονικό στην κοινωνία της Κέρκυρας

Εξελίξεις στο τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Δασιά στην Κέρκυρα όταν στην αυλή οικοδομής ένας 67χρονος μετά από έντονο διαπληκτισμό με τα θύματα, μια 61χρονη καθηγήτρια ιδιοκτήτρια της οικίας που έμενε και έναν 63χρονο γείτονά του, πήρε την κοντόκανη καραμπίνα του και τους τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ μετά το φονικό μπήκε στο σπίτι του, έκλεισε τα παραθυρόφυλλα και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρνουν τραύματα στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής και ο δράστης, εξ επαφής τραύμα στο θώρακα».

Ο δράστης είχε έρθει σε αντιπαράθεση πολλές φορές με την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε γιατί ήθελε να του κάνει έξωση. Η άτυχη γυναίκα ήθελε να νοικιάσει το διαμέρισμα σε άλλο πρόσωπο γιατί ο δράστης δεν πλήρωνε τα ενοίκια του και προσπαθούσε να της προσφέρει κάνοντας εργασίες στον κήπο.

Μάρτυς στο φονικό, φέρεται πως είναι ένας κηπουρός, που εκείνη την ώρα έκοβε τα ξερά χόρτα πολύ κοντά στον κήπο, που εξελισσόταν η τραγωδία. «Το χορτοκοπτικό έκανε πολύ θόρυβο και στην αρχή δεν άκουγα καλά. Όταν συνειδητοποίησα πως είναι πυροβολισμοί, έπεσα κάτω στο έδαφος και σύρθηκα μέσα στα βάτα για να φύγω μακριά. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, αλλά φοβήθηκα» είπε χαρακτηριστικά ο αλλοδαπός κηπουρός.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα προς την οικογένειά του αλλά και ένας πλήρης φάκελος για τον Εισαγγελέα.