Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε το όνομα της αδικοχαμένης μητέρας του Νταϊάνας στη νεογέννητη κόρη του

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε την Παρασκευή 4 Ιουνίου το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Οι εκπρόσωποι του πρώην βασιλικού ζευγαριού δήλωσαν: «Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, καλωσόρισαν την κόρη τους, Λίλιμπετ “Lili” Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ. Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας, ενώ απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια».

Το όνομα του νεογέννητου δόθηκε προς τιμή δυο σημαντικών γυναικών για το ζευγάρι. Η Lilibet, η οποία είναι το οικογενειακό ψευδώνυμο της Αυτού Μεγαλειότητας, της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και το δεύτερο όνομά της, Νταϊάνα, φυσικά, το πήρε από τη μητέρα του πρίγκιπα Χάρι, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας είναι «ενθουσιασμένοι» από τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγκαμ.

Η βασίλισσα, ο γιος της Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, καθώς επίσης και ο Ουίλιαμ, ο αδελφός του Χάρι, και η σύζυγός του Κέιτ «ενημερώθηκαν και είναι ενθουσιασμένοι» από την είδηση της γέννησης της κόρης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε η εκπρόσωπος των ανακτόρων.