Δήμος Αιγάλεω: ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ θα διανείμει από τις 14 έως τις 28 Απριλίου τρόφιμα στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Ο Δήμος Αιγάλεω, θα πραγματοποιήσει τη διανομή την Τετάρτη 14 Απριλίου στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Αιγάλεω (Μοσχονησίων 23) και ώρες 08.00 – 15.00.

Τα είδη θα διατεθούν σε 1467 ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η Κοινωνική μας Σύμπραξη θα διανείμει 8 είδη μακράς διάρκειας (ελαιόλαδο, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, τομάτες passata, μέλι), καθώς και 7 είδη νωπών τροφίμων (βόειο κρέας, κοτόπουλο, τυρί φέτα, μήλα, πατάτες, καρότα, λάχανο), σε ποσότητες αντίστοιχες με τον αριθμό των μελών των ωφελούμενων οικογενειών.

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητα τους, τον ΑΜΚΑ και την αίτηση του ΚΕΑ. Εάν παραλαμβάνουν για τρίτα άτομα θα πρέπει να έχουν εξουσιοδότηση.

Απαραιτήτως θα πρέπει να φορούν μάσκα.