Χωρίς ρεύμα για 5η ημέρα 3.500 νοικοκυριά – Έκπτωση 10% στους λογαριασμούς τους

Συνεχίζουν και σήμερα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τη μάχη για να αποκατασταθεί το ρεύμα στα νοικοκυριά που δεν είχαν από την πτώση δένδρων στα καλώδια ηλεκτροδότησης, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Ad - Διαφήμιση

Μέχρι χθες το πρωί τα σπίτια χωρίς ρεύμα ανέρχονταν περίπου σε 10.000 , ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ τα ξημερώματα, έχουν απομείνει περίπου 3.500 νοικοκυριά που συνεχίζουν να είναι χωρίς ηλεκτροδότηση στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Έκπτωση 10% στους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα δουν όσοι έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδειας», η οποία έπληξε τα βόρεια προάστια της Αττικής αλλά και την Εύβοια.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).