Παντελής Παντελίδης: Πέντε χρόνια χωρίς τον τραγουδιστή

Σαν σήμερα 18 Φεβρουαρίου πριν από 5 χρόνια, ο αγαπημένος πολλών τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης εντελώς άδικα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης σε ηλικία 33 ετών.

Ad - Διαφήμιση

Το τζιπ, ξέφυγε από την πορεία του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Μαζί του επέβαιναν δύο γυναίκες, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά και από τότε ξεκίνησε μια πολύχρονη δικαστική μάχη η οποία κρατάει μέχρι σήμερα.

Ο τραγουδιστής έγινε ξαφνικά γνωστός, με μια κιθάρα και μερικά αυτοσχέδια βιντεάκια στο Youtube και σε χρόνο ρεκόρ έγινε πολύ αγαπητός με μεγάλο κοινό να τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του.

Μερικές από τις επιτυχίες του ήταν: «Δεν ταιριάζετε σου λέω», «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Γίνεται» «Λιώμα σε γκρεμό», «Τα σχοινιά σου» και πολλά άλλα.

pantelidis

Η οικογένειά του συχνά μέσα από αναρτήσεις της κάνει γνωστό πόσο μεγάλο είναι το κενό που έχει αφήσει πίσω του ενώ τα τραγούδια του συνεχίζουν να ακούγονται μέχρι σήμερα.