Η μητέρα των παιδιών που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη θέλει να σταθεί στο πλευρό του

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι, ηλικίας 15 και 17 ετών, για τον άγριο ξυλοδαρμό του υπαλλήλου του Μετρό της Ομόνοιας.

Ad - Διαφήμιση

Στα δύο αδέλφια επιβλήθηκε εγγυοδοσία 2.000 ευρώ για τον καθένα, ο όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους 3 φορές του μήνα και η επιτήρηση από επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Η μητέρα των δύο παιδιών που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών που μεγαλώνει μόνη της μετά το διαζύγιό της, έκανε νέες δηλώσεις για το περιστατικό από το σπίτι της στο Περιστέρι, αναφέροντας πως οι γιοι της έχουν μετανιώσει.

Τόνισε πως η ίδια και τα παιδιά της θέλουν να συζητήσουν από κοντά με τον σταθμάρχη που χτύπησαν και πως θα του σταθούν όπως και όσο χρειαστεί, καθώς έχουν μετανιώσει.

Η μητέρα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως καταλαβαίνει ότι ο σταθμάρχης περνάει δύσκολα στην προσπάθεια να αναρρώσει, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά της.

Όσο για την εξέλιξη της υπόθεσης, η μητέρα των κατηγορούμενων τόνισε πως όταν γίνει το δικαστήριο θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν πως τα παιδιά της δέχτηκαν λεκτική επίθεση μέσα στο βαγόνι και έχασαν, όπως αναφέρει, την ψυχραιμία τους.