Αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στα Δωδεκάνησα

Αναβάλλεται για τις 12 Ιανουαρίου, η έναρξη των εμβολιασμών στα νοσοκομεία στα  Δωδεκάνησα, παρά τον αρχικό προγραμματισμό, που ήθελε και εκεί οι εμβολιασμοί να ξεκινούν εχθές.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα χθες στο Νοσοκομείο της Ρόδου για να ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί των υγειονομικών, με ένα έγγραφο που κοινοποιήθηκε την τελευταία στιγμή από το Υπουργείο Υγείας, έγινε γνωστό ότι οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Ρόδο και σε όλα τα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου θα ξεκινήσουν μετά τις 12 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, το επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Υγείας για την αναβολή των εμβολιασμών κοινοποιήθηκε προχθές και ως νέα ημερομηνία για την νησιωτική Ελλάδα ορίστηκε η 12η Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να εμβολιαστούν από νοσοκομείο της Ρόδου, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ περισσότερα από 350 άτομα και εκτιμάται ότι ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά μέχρι την 12η Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει η διαδικασία λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος.