Λειτουργούν ξανά τα αποδυτήρια στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου

Από σήμερα Πέμπτη 04 Ιουνίου, επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου,  σύμφωνα με την  υπ.αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.33465/31.05.2020, Κ.Υ.Α..

Η χρήση των αποδυτηρίων προβλέπεται για περιορισμένο αριθμό ατόμων ταυτόχρονα (μέχρι 8 άτομα στα γυναικεία & μέχρι 6 άτομα στα ανδρικά ) και φορώντας  μάσκα ατομικής προστασίας.

,Σε αυτή τη φάση, η άθληση επιτρέπεται μόνον στην Μεγάλη πισίνα, με ατομικό κολυμβητικό εξοπλισμό ( σανίδες κ.λ.π.),  από αθλητές ηλικίας 7 ετών και άνω και από προχωρημένους αθλούμενους των δημοτικών προγραμμάτων και των προγραμμάτων Κ.Δ.Α.Π. ηλικίας 7 ετών και άνω,

Για τους προσεχείς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο η χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου από τους δημότες και τους κατοίκους θα γίνεται δωρεάν.

Επίσης θα λειτουργήσει η Μικρή πισίνα αποκλειστικά για παιδιά Α.Μ.Ε.Α. όλων των ηλικιών.

Οι προπονήσεις συνεχίζουν να διεξάγονται σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στο ζήτημα αυτό  που αφορά την προστασία της υγείας όλων μας,  ζητάμε την πλήρη συνεργασία των κατοίκων.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι καθυστερήσεις  & ο συνωστισμός παρακαλούνται όλοι οι αθλητές και οι αθλούμενοι να φορούν το μαγιό τους από το σπίτι και να είναι ντυμένοι ελαφριά ( φορώντας παπούτσια και όχι σαγιονάρες), να συντομεύουν μέσα στα αποδυτήρια και να κάνουν απαραιτήτως ντους.  Αντίστοιχα, μετά το τέλος της προπόνησης θα πρέπει να συντομεύουν στα αποδυτήρια και να απομακρύνονται από το χώρο του κολυμβητηρίου όσο πιο άμεσα μπορούν.

Οι κερκίδες παραμένουν κλειστές.

Το κυλικείο ξεκινάει και πάλι την  λειτουργία του, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων..

Πληροφορίες και ωράριο για τα παιδικά προγράμματα του Δήμου και των Κ.Δ.Α.Π.:

Τηλ. :210-5822240:15.00 – 20.00 κος Νότης Γαράς.