Eurovision 2020: Ποια είναι η Στεφανία Λυμπερακάκη, που θα μας εκπροσωπήσει

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam στην Ολλανδία.

Ad - Διαφήμιση

Το τραγούδι έχει τίτλο «Supergirl» με συνθέτη τον Δημήτρη Κοντόπουλο, ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η 17χρονη νεαρή καλλονή γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και είναι γνωστή ως Stefania. Η 17χρονη τραγουδίστρια, που επέλεξε η ΕΡΤ, συγκαταλέγεται ήδη στα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της γενιάς της.

Η 17χρονη τραγουδίστρια είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες. Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018, ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.  Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η δεύτερη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».Είναι πρώην μέλος του κοριτσίστικου γκρουπ «Kisses» με το οποίο εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016, καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Η Stefania συμμετέχει στην ολλανδική τηλεοπτική σειρά «Brugklas», με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στο νεανικό κοινό και έχει ήδη καταγράψει τρεις κινηματογραφικές ταινίες στο βιογραφικό της.