Το φαντασμαγορικό 16o Motor Festival «Be Brave to be Free» στα Ιωάννινα

Από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα!

Tο συναρπαστικό… ταξίδι του Motor Festival για το 2020 ξεκινά από τα Ιωάννινα. Μετά τα δύο άκρως επιτυχημένα event στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τα οποία προσέλκυσαν δεκάδες χιλιάδων θεατών φίλων και μη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα οποία έκλεισαν το 2019 με συναρπαστικό τρόπο, το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης επιστρέφει για ένα μαγικό τριήμερο φεστιβάλ για Γιάννινα!

Από τις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα που η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της, έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free» επιφυλάσσει μια σειρά μηχανοκίνητων shows, που θα… κόψουν την ανάσα!

Για πρώτη φορά στα Ιωάννινα Stunt Show που θα… απογειώσει και τον πιο απαιτητικό θεατή. Αυτοκίνητο σε δύο ρόδες να στριφογυρίζει γύρω από ένα αυτοκίνητο που ντριφτάρει! Ακόμη Drift Shows, Moto & Auto Drag Shows, Trial Shows, 4×4 Off Road Shows, Truck Shows, Enduro and Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt shows και φυσικά το ιστορικό ακροβατικό, ο «Γύρος του θανάτου» θα αποτελέσουν ένα μόνο μέρος του μηχανοκίνητου υπερθεάματος της κορυφαίας γιορτής της μηχανοκίνησης.