Καλαμάτα: «Θόλωσα και το πέταξα» λέει η μητέρα που άφησε το βρέφος στα σκουπίδια

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα η 24χρονη μητέρα από την Γεωργία, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη στην Καλαμάτα.

Ad - Διαφήμιση

Η νεαρή γυναίκα κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας και υποστηρίζει πως ό,τι έκανε το έκανε γιατί ήταν σε απόγνωση. «Δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει. Κανέναν να με στηρίξει. Είμαι μόνη μου. Έφτασα νύχτα, τριγυρνούσα στην Καλαμάτα και κάποια στιγμή θόλωσα και το πέταξα» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Κωνσταντίνο Κρόμπα η κοπέλα είναι ψυχολογικό ράκος και έχει μετανιώσει. Γέννησε στις 14 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Όταν πήρε εξιτήριο ήρθε στην Αθήνα και φιλοξενήθηκε σε φίλους της. Την Τρίτη το βράδυ πήρε αγκαλιά το αγοράκι της και πήγε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ξανά στην Καλαμάτα. Περιφερόταν στους δρόμους. Τελικά γύρω στις 2 τα ξημερώματα πέταξε το μωρό στον κάδο και πήγε σε σπίτι φίλων της.

Το μωρό βρέθηκε μέσα σε χάρτινη σακούλα σε υπόγειο κάδο σκουπιδιών από μια γυναίκα που το άκουσε να κλαίει τη στιγμή που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια.