ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Με μεγάλη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από τα σχολεία της πόλης πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Χαϊδαρίου την Παρασκευή 29/11 η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών και των μαθητών Δημοτικών Σχολείων για την Ανακύκλωση Συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.

Ad - Διαφήμιση

Σύνθημα της δράσης που υποστηρίζεται από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, το ΣΠΟΡ FM καθώς και το SKAI.gr είναι: «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου»

Οι μαθητές και μαθήτριες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση στο 2ο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Χαϊδαρίου ενημερώθηκαν για την Ανακύκλωση Συσκευασιών στον μπλε κάδο και τον μπλε κώδωνα με τη χρήση σειράς παιχνιδιών Ανακύκλωσης και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Όσοι συμμετείχαν κέρδισαν μικρά συμβολικά δώρα αλλά και πήραν μέρος στην κλήρωση δύο ποδηλάτων.

Όπως είπε κατά την απονομή των βραβείων ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός:  Η ανακύκλωση είναι ένα από τα κλειδιά για να κάνουμε το Χαϊδάρι πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Με τη συμμετοχή όλων, με τα νέα παιδιά να μπαίνουν δυναμικά μπροστά, βάζουμε στόχο να αλλάξουμε συνήθειες, να κάνουμε πιο οικολογική την πόλη και την ζωή μας.