HORECA: Κοσμοσυρροή επαγγελματιών υψηλού επιπέδου

Η τρίτη και τελευταία ημέρα λειτουργίας σήμερα της έκθεσης HORECA δείχνει  ότι θα είναι μία ακόμα ημέρα όπου θα γίνουν σημαντικές συναντήσεις, και θα αποτελέσει την κοιτίδα των εξελίξεων και των επενδύσεων στον κλάδο της φιλοξενίας.

Ad - Διαφήμιση

Η εικόνα των δύο πρώτων ημερών έχει δικαιώσει απόλυτα τις προσδοκίες. Οι 550 εκθέτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και οι επισκέπτες απολαμβάνουν μία τεράστια γκάμα επιλογών στα 50.000 τ.μ της έκθεσης. Οι δε παράλληλες εκδηλώσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια τόσο για τον ενημερωτικό όσο και τον επιμορφωτικό χαρακτήρα τους. Με το άνοιγμα των πυλών του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου, και τα τέσσερα halls κατακλείστηκαν από ενδιαφερομένους που επιθυμούν να επενδύσουν και να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις τους. Η τρίτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης λοιπόν, δείχνει από νωρίς ότι θα είναι μία ακόμα ημέρα όπου θα γίνουν σημαντικές συναντήσεις, θα κλειστεί πλήθος εμπορικών συμφωνιών και η έκθεση θα αποτελέσει την κοιτίδα των εξελίξεων και των επενδύσεων στον κλάδο της φιλοξενίας. Ταυτόχρονα, στην είσοδο η ροή των επισκεπτών παραμένει αμείωτη και αναμένεται να συνεχιστεί έτσι μέχρι αργά το απόγευμα.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη ημέρα των Coffee Events

Τα πλούσια θεματικά σεμινάρια, οι επιδείξεις καινοτόμων προϊόντων και εξελιγμένων τεχνικών, οι παρουσιάσεις από επιτυχημένους επιχειρηματίες και τα live shows από εξειδικευμένους baristas έδωσαν και φέτος το στίγμα της ελληνικής σκηνής της καφεστίασης. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε κατά τη 2η ημέρα της έκθεσης HORECA τα Coffee Seminars στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που έχει δημιουργηθεί ακριβώς δίπλα από την κεντρική σκηνή.

Η Coca Cola 3E έδωσε για πρώτη φορά το παρών στην έκθεση. Παίρνει μέρος ως “Total Beverage Company”. Η εταιρεία διαθέτει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που της επιτρέπει να είναι δίπλα στους καταναλωτές, σε κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Έχει ένα total beverage portfolio που καλύπτει τις προτιμήσεις των καταναλωτών, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σήμερα το πρόγραμμα των Coffee Seminars:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11.02

11.00 – 12.00

Οι παραμελημένοι παράγοντες στην κερδοφορία σας
Διονύσης Μουστής – Lavazza

12.00 – 13.00

Workshop: Matcha tea, μια δυνατή κατηγορία τσαγιού
Γιάννης Λιανός & Σάκης Εφρεμίδης – Δρόμοι Του Τσαγιού

13.00 – 14.00

Workshop: Ροφήματα αληθινής σοκολάτας
Παύλος Λούντζης – ΕΛΜΑΚ Beverages

14.15 – 15.45

Panel: Ο ελληνικός καφές στις σύγχρονες προκλήσεις
Παναγιώτης Χάσκος, Μάνθος Αρχοντάκης, Γιάννης Δρίτσας

16.00 – 17.00

Workshop: Cocktails σοκολάτας για όλους!
Αλέξης Ελ Σουρεΐφι – Ι. ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ