Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Θερμής υποδοχής έτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Μεσαρά, όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη.

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το εργοτάξιο για την κατασκευή του δρόμου Ηρακλείου- Μεσαράς και ενημερώθηκε για την πορεία των έργων. Στη συνέχεια πήγε στους Αγιους Δέκα, όπου συζήτησε με κατοίκους, σε καφενείο.

Η ιδιοκτήτρια του καφενείου περίμενε τον κ. Μητσοτάκη με μία ανθοδέσμη και του έδωσε τις ευχές της. Του είπε ότι στο παρελθόν είχε φιλοξενήσει εκεί τον Κ. Καραμανλή και την Ντόρα Μπακογιάννη και κάποιος από το καφενείο είπε στον πρόεδρο της ΝΔ «κουμπάρε, αν θες να έχεις τύχη πρέπει να περάσεις από εδώ». «Είσαι γουρλού δηλαδή!», της είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι είναι αναγκαία η εκπαίδευση των παραγωγών, σημειώνοντας «έχουμε τους λιγότερο καταρτισμένους αγρότες στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Κάποια στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης είδε το όνομα ενός παραγωγού πιπεριάς, με το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και αστειεύτηκε λέγοντας «Βρήκα τις πιπεριές του Κωστή Χατζηδάκη».