Oι Ελληνίδες celebrities που θα γίνουν μανούλες το 2019

Κατερίνα Παπουτσάκη
Η όμορφη ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και αναμένεται να υποδεχθεί το μωρό της την άνοιξη του 2019.
Τζένη Θεωνά
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης θα γίνουν σε τρεις μήνες γονείς!
Σάσα Μπάστα
Το πρώτο της παιδί περιμένει η Σάσα Μπάστα. Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.
Άννυ Πανταζή
Το πρώτο της παιδί περιμένει και η Άννυ Πανταζή, η οποία διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Το χαρμόσυνο νέο ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Πόσο πιο ευτυχισμένη και ευγνώμων θα μπορούσα να είμαι, όταν έχω εσένα @chris_choumas ..!1η επέτειος γάμου και καλύτερο δώρο από την μικρή μας.. δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτε!!Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε και να σε πάρουμε αγκαλιά!!Έρχεσαι να ολοκληρώσεις την ευτυχία μας, να δυναμώσεις την αγάπη μας και να μας κάνεις οικογένεια!!», έγραψε η ίδια ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.
Βασιλική Ανδρίτσου
Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Βασιλική Ανδρίτσου αφού σε λιγότερο από δυο μήνες θα κρατά στα χέρια της το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Νίκο Συμεωνίδη και είναι μαζί πολλά χρόνια.
Κλέλια Ρένεση
Η Κλέλια Ρένεση και ο Manu Chao θα γίνουν γονείς.Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.
Χριστίνα Αλούπη
Το δεύτερο παιδί της περιμένει και η Χριστίνα Αλούπη. Η όμορφη παρουσιάστρια μετράει αντίστροφα αφού από μέρα σε μέρα θα βιώσει για δεύτερη φορά το θαύμα της μητρότητας.