Τα αστέρια του βόλεϊ έλαμψαν στο “Love Volley”

Με τη συμμετοχή 1.100 μικρών αθλητών από δεκάδες συλλόγους από όλη την Αττική, την υποστήριξη της ΕΣΑΠ και την συμμετοχή πολλών αθλητών ομάδων της Volley League διοργανώθηκε στο Περιστέρι το «Love Volley» που αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη βολεϊκή γιορτή των Χριστουγέννων.

Η πρωτοπορειακή διοργάνωση έγινε το Σαββατο 22 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο  Περιστεριού και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 4.500 τ.μ.

Δεκάδες γήπεδα μίνι βόλεϊ φιλοξένησαν τους αγώνες των ομάδων, χρειάστηκαν 2 χιλιόμετρα ταινία διαγράμμισης, ενώ το κύπελλο του πρωταθλητή Volley League 2018-19 ήταν τοποθετημένο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μαγνήτισε τα βλέμματα των μικρών παιδιών που έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί και με τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες που έδωσαν το παρόν.

Ακολούθησε τουρ των αθλητών στα μικρά γήπεδα οι όποιοι έπαιξαν με τα παιδιά ενώ στη συνέχεια ακλούθησαν βραβεύσεις μια εκ τω οποίων κ του διακεκριμένου διαιτητή της Volley League Νόντα Γεροθόδωρου ενω τέλος οι αθλητές πραγματοποίησαν αγώνα επίδειξης κάνοντας πάσες και σερβίς μέσα στο lobby του εκθεσιακού κέντρου. Οι αγώνες των παιδιών ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι ενω τους απονεμήθηκαν διπλώματα.