Βρέθηκε το πτώμα του Κασόγκι

Το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Ad - Διαφήμιση

Όπως είπε ο Ερντογάν, δύο ομάδες Σαουδαράβων ενεπλάκησαν στην δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας. Μία ομάδα εννέα ατόμων, στα οποία περιλαμβάνονται και στρατηγοί, ήλθε στην Τουρκία από την Σαουδική Αραβία. Η Τουρκία δεν θα σιωπήσει για την δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι και περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας, δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι συνομίλησε με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας και συμφώνησαν για την δημιουργία κοινής ομάδας εργασίας, η οποία έχει ήδη αρχίσει το έργο της. Δέκα πέντε Σαουδάραβες ενεπλάκησαν στην δολοφονία του Κασόγκι, πρόσθεσε ο Ερντογάν επιβεβαιώνοντας και την χρησιμοποίηση του σωσία του Τζαμάλ Κασόγκι, γεγονός που οι αρχές του Ριάντ αρνήθηκαν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε ότι όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην δολοφονία του σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, «περιλαμβανομένων των εντολέων», πρέπει να τιμωρηθούν.