Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα εφετινά Screen Actors Guild Awards, στο Λος Άντζελες. Η απονομή έκρυβε πολλές εκπλήξεις ως προς τους νικητές, αλλά το κόκκινο χαλί ήταν όπως προβλεπόταν λαμπερό και γεμάτο ευδιάθετους αστέρες.
Ad - Διαφήμιση
Τα κινηματογραφικά βραβεία μοιράστηκαν ανάμεσα στις υποψήφιες ταινίες, ωστόσο το «The Favourite» του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βραβείο.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε η ταινία «Black Panther» που απέσπασε το βραβείο για την Καλύτερη Συνολικά Ερμηνεία σε Ταινία, ενώ νικητές των βραβείων Α’ ανδρικού ρόλου και Α’ γυναικείου ρόλου αντίστοιχα αναδείχθηκαν οι Rami Malek («Bohemian Rapsody») και Glenn Close («The Wife»). Η Emily Blunt συγκίνησε όταν ξέσπασε σε κλάμματα παίρνοντας το βραβείο δεύτερου γυναικείου ρόλου.
Η Lady Gaga έκανε την πιο τολμηρή εμφάνιση με ένα φόρεμα του οίκου Dior το οποίο είχε αρκετά βαθύ σκίσιμο και φιγουράρει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.
Η 81χρονη Jane Fonda από την άλλη εμφανίστηκε με κατακόκκινη τουαλέτα και απέδειξε πως η σχέση της με το χρόνο είναι στα καλύτερά της.
Emma Stone









