Οι ποδηλατάδες αυτοσυστήνονται!
Ad - Διαφήμιση
Είμαστε οι ποδηλατάδες, μια τρελή παρέα που έχει πάθος με τα ποδήλατα και τα ταξίδια.
Αυτό που κάνουμε είναι να καταγράφουμε τα ποδηλατικά μας ταξίδια προσφέροντας χαλάρωση αλλά και γέλιο με τις διάφορες αστείες στιγμές που έχουμε, καθώς επίσης αναπαράγουμε και τις διάφορες ιστορίες που έχουν οι περιοχές όπου ταξιδεύουμε σε μικρά σκετσάκια.

Η εκπομπή μας είναι στο Youtube στο κανάλι που ονομάζεται Ο ΝΟΥΜΠΑΣ και τα μέλη των Ποδηλατάδων είναι ο Γιώργος Κατσιμίχας, ο Γεράσιμος Δελλαπόρτας και ο Βαγγέλης Αντώνωφ με μοντάζ – διεύθυνση φωτογραφίας Γιώργου Κατσιμίχα και παραγωγή Noumpas Productions
Έχουμε εξερευνήσει πολλές περιοχές όπως το λιμάνι του Πειραιά, το Αλσος Χαϊδαρίου μέχρι και τον Σκαραμαγκά, την Καστέλλα, τα κρυμμενα τοπία της Αγίας Βαρβάρας, έχουμε ανέβει την Γεφυρα της Cosco, τον Προφήτη Ηλία, το Ποικίλο όρος μέχρι την Πετρούπολη και έχουμε ακόμα ταξιδέψει ακόμα και στο όμορφο Ναύπλιο και συγκεκριμένα στην παραθαλάσσια πόλη του Τολού. Βέβαια ολα αυτα τα ταξίδια ξεκινούν από μια κοινή περιοχή, το Αιγάλεω, όπου είναι και η έδρα μας.
Μέσα από τα επεισόδια μας σκοπός μας είναι να δείξουμε τις κρυμμένες ομορφιές που έχουν όλες οι περιοχές και κυριως των δυτικών προαστίων αλλά παράλληλα προσφέροντας και διάφορες πληροφορίες της κάθε περιοχής.
Στο τελευταίο επεισόδιο οι Ποδηλατάδες μας ταξιδεύουν στο όμορφο Περιστέρι και ανεβαίνουν στο πιο ψηλό μέρος του Ποικίλου Όρους. Φύση, ηλιοβασίλεμα και χαλαρή μουσική.
Συνοψίζοντας λοιπόν θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να ανεβάσετε στην σελίδα σας το σχετικό βίντεο μας και θα ανεβάσουμε και εμείς την σελίδα σας στο δικο μας κοινό
Το βίντεο μας είναι αυτό -> Ανεμοδαρμένα Ύψη – Ποδηλατάδες Ep.5 S2
Μπορείτε να μας δείτε στις παρακάτω σελίδες
Σας ευχαριστούμε πολύ !!!









