Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα – Στo Χαϊδάρι παραμένουν κλειστά το Άλσος Δαφνίου και όλες οι είσοδοι στο Ποικίλο Όρος και στο Όρος Αιγάλεω

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου στην Αττική υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου 4).
Λόγω της επικίνδυνης κατάστασης, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή σε άλση και δασικές εκτάσεις.
Αποφεύγουμε οποιαδήποτε υπαίθρια εργασία μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Σε περίπτωση που αντιληφθούμε εστία φωτιάς ειδοποιούμε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199 ή στο 112.
Στην περιοχή του Δήμου Χαϊδαρίου, παραμένουν κλειστά για οχήματα και πεζούς το Άλσος Δαφνίου και όλες οι είσοδοι στο Ποικίλο Όρος και στο Όρος Αιγάλεω.