Ταυτοποιήθηκε η σορός του Λαέρτη 17 μήνες μετά την εξαφάνισή του

Ο Λαέρτης Μπεγιάι 36 χρόνων ταυτοποιήθηκε με το πτώμα αγνώστων στοιχείων που είχε εντοπιστεί σε προχωρημένη σήψη σε βραχώδη παραλία της Άνδρου σχεδόν τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή του.

Ad - Διαφήμιση

Τότε η Λιμενική Αρχή του νησιού κίνησε τη διαδικασία για την αναγνώριση της σορού που κράτησε 14 μήνες!

Αρχικά έγινε ανθρωπολογική εξέταση, η οποία έδειξε το φύλο του άγνωστου – μέχρι τότε- πτώματος. Παρά το γεγονός ότι είχε δηλωθεί η εξαφάνιση και υπήρξε δημοσιότητα γι΄αυτήν και από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», οι Αρχές κινήθηκαν αργά για τη λήψη DNA από τον πατέρα του άτυχου νέου.

Τι όμως συνέβη στον 36χρονο;

O Λαέρτης τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου 2019 που εξαφανίστηκε, επιβιβάστηκε στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα – Μύκονος. Μεταξύ Τήνου και Άνδρου ο άτυχος νέος έπεσε στη θάλασσα κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Από την νεκροψία – νεκροτομή στη σορό, δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Οι γονείς του και τα αδέλφια του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ βασανίζονται από δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός το προηγούμενο βράδυ είχε βγει έξω με έναν φίλο του, ο οποίος του είπε να τον πάει στο σπίτι του, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Την επομένη, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία πήρε το πλοίο για Μύκονο χωρίς να έχει πει το οτιδήποτε στους γονείς του, στην κοπέλα του ή σε οποιονδήποτε άλλο.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αρχικά δεν υπήρξε σύνδεση με τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα, αφού κανείς δεν γνώριζε για τα σχέδιά του.