Νεκρός ο γιος του Ζαχαριά σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο

Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς, γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολόνα.

Ad - Διαφήμιση

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου μάρκας Volkswagen Golf GTI, που έγινε μια άμορφη μάζα, ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από αστυνομικούς και πυροσβέστες, οι οποίοι έσπευσαν το σημείο του δυστυχήματος. Ο 23χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είχε επιχειρήσει να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, αλλά την ίδια στιγμή η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει. Ο νεαρός, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να προσκρούσει στην κολόνα.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Tον Αύγουστο του 2014, ο 18χρονος τότε Αλεξανδρος, συνεπιβάτης της κόκκινης Ferrari που οδηγούσε ο πατέρας του, είχε τραυματιστεί, όταν ο οδηγός, για άγνωστο λόγο, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Το εν λόγω τροχαίο ξυπνά μνήμες από το θανατηφόρο δυστύχημα στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το 2017, όταν σκοτώθηκε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo. Ο νεαρός οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε με μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε σε αυτοκίνητο που ήταν σε πάρκινγκ. Είχαν, επίσης, σκοτωθεί ο συνοδηγός της Πόρσε και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.