Αιμόφυρτη στον δρόμο με τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι εντοπίστηκε μία 53χρονη γυναίκα χθες το βράδυ στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο.
Ad - Διαφήμιση
Η γυναίκα, που ήταν δασκάλα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής όπου υπέκυψε στα τραύματά της.
Για το αιματηρό περιστατικό αναζητείται ο 52χρονος αδερφός της γυναίκας ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Κατά πληροφορίες ο άνδρας μετέβη στο σπίτι της, άρχισε να φωνάζει, εκείνη βγήκε έξω και αντίκρισε τον αδερφό της να κρατάει μαχαίρι. Η 53χρονη Ε.Γ. προσπάθησε να τον αποφύγει, βγαίνοντας στον δρόμο, ωστόσο ο δράστης που βρισκόταν εκτός ελέγχου την καταδίωξε και τελικά τη μαχαίρωσε.
Ο ίδιος προτάσσοντας το μαχαίρι και απειλώντας όσους τον πλησίασαν κατάφερε τελικά να διαφύγει με αυτοκίνητο.
Η γυναίκα το περασμένο καλοκαίρι είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και είχε καταγγείλει τον αδερφό της για ενδοοικογενειακή βία.









