Συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο και στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό, στο πλαίσιο των ερευνών για τις δολοφονίες που ομολόγησε ο 35χρονος κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου. Οι έρευνες διακόπηκαν χθες χωρίς αποτέλεσμα λόγω και της περιορισμένης ορατότητας.
Ad - Διαφήμιση
Η ρομποτική κάμερα, βρίσκεται εντός της «Κόκκινης Λίμνης», όπου γίνεται έρευνα του βυθού.
Παράλληλα, άρχισαν οι έρευνες και στην λίμνη Μεμί του Ξυλιάτου, με το σκάφανδρο.
Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας δήλωσε χθες ότι φτάνει την Παρασκευή στην Κύπρο το σύστημα sonar, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από το Σάββατο στις έρευνες των αρχών στις δύο λίμνες.
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αρχηγείο Αστυνομίας με μέλη της Scotland Yard. Οι Βρετανοί εμπειρογνώμονες, που έφτασαν στην Κύπρο για να συνδράμουν τις έρευνες της Αστυνομίας συναντήθηκαν με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και ενημερώθηκαν από τα μέλη της ανακριτικής ομάδας της υπόθεσης.








