Μαζικότατη ήταν η αντιφασιστική διαδήλωση στο Περιστέρι!

Η πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου γέμισε από νωρίς την Παρασκευή με εκατοντάδες αντιφασίστες/ αντιφασίστριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου.

Ad - Διαφήμιση

Αφορμή ήταν η επίθεση στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, ενώ 3 μέρες μετά ακολούθησαν η επίθεση στην Ελευσίνα και το μαχαίρωμα πρόσφυγα στο Μεταξουργείο.

Συλλογικότητες, αγωνιστές και αγωνίστριες από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, αλλά με κοινό στόχο να τσακιστεί ο φασισμός και το σύστημα που τον γεννάει, βρεθήκαμε μαζί στο δρόμο.
Ανάμεσά μας και η Μάγδα Φύσσα, που στάθηκε για ακόμη μία φορά στο πλευρό του αντιφασιστικού κινήματος.

Η μαζική και δυναμική πορεία διέσχισε τον κεντρικό πεζόδρομο, τη Σαρανταπόρου και τη Βεάκη, περνώντας και από το στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, που πρόσφατα χτυπήθηκε από τους ναζί.
Το μήνυμα που αντήχησε στις γειτονιές ήταν ξεκάθαρο:

«Οι φασίστες δεν έχουν θέση στο Περιστέρι!

Είναι σαφές πως η επίθεση των ναζί τους γύρισε μπούμερανγκ.
Αντί να τρομοκρατήσουν, αφύπνισαν τα αντιφασιστικά αντανακλαστικά της πόλης και ένωσαν ξανά στον δρόμο ανθρώπους και συλλογικότητες του κινήματος.
Οι ναζί δρουν θρασύδειλα στο σκοτάδι, εμείς γίναμε ξανά ένα με την πόλη.

Δεν υπάρχει, όμως, κανένα περιθώριο εφησυχασμού.
Συνεχίζουμε συλλογικά, οργανωμένα και αποφασιστικά, σε κάθε γειτονιά, απέναντι στον φασισμό και το μίσος.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι την Παρασκευή 23 Οκτώβρη με εκδήλωση στο στέκι μας, με τη συμμετοχή της Μάγδας Φύσσα.

«Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον.
Δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον»