Με ακόμα πιο βελτιωμένο πρόσωπο συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά, η ομάδα του Ατρομήτου επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Περιστέρι, με το γκολ του Σταυρόπουλου στο 5′.
Ad - Διαφήμιση
Οι δηλώσεις του προπονητή, Λεωνίδα Βόκολου, μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είδαμε κάποια πράγματα πάρα πολύ καλά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τα παιδιά ακολούθησαν ακριβώς το πλάνο και νομίζω ότι είχαμε αρκετά καλή εικόνα. Λογικά μετά το 60’-65’ έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και για τις δύο ομάδες και δεν τελειώσαμε όπως ακριβώς θα ήθελα το παιχνίδι.
Οκ, προχωράμε! Είναι πολύ σημαντικό όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, είναι πολύ βασικό για την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας ακόμα, έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Αυτό που με κάνει χαρούμενο ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι βλέπω βελτίωση και αυτό είναι που κρατάμε περισσότερο».









