Την Παρασκευή 12 & το Σάββατο 13 Ιουλίου η 70ή εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης διοργανώνει, σε συνεργασία με το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένιο-Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ. («Ερυθρός Σταυρός»), την 70ή εθελοντική αιμοδοσία του.

Ad - Διαφήμιση

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου, από 9:00 έως 13:00, στο Β’ Κ.Α.Π.Η. Πετρούπολης (Δωδεκανήσου & Κρήτης).

Συνδημότισσα, συνδημότη το αίμα είναι ανθρώπινο ζωτικό αγαθό που δεν παράγεται εξωσωματικά, ούτε υποκαθίσταται. Ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο. Κάθε δωρητής αίματος προσφέρει, σε έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη, καίριας σημασίας βοήθεια.

Καλούμε όλους τους δημότες της Πετρούπολης, να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας, προσφέροντας ό,τι πολυτιμότερο μπορούν για έναν συνάνθρωπό μας. Την ίδια τη ζωή.

ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!

Παράλληλα, στο ίδιο πλαίσιο ευαισθησίας για τον συνάνθρωπο, σας καλούμε -προσερχόμενοι στον χώρο της αιμοδοσίας- να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε σε τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Το οποίο, με τη στήριξη όλων μας, συνδράμει 130 οικογένειες πιστοποιημένων απόρων κατοίκων της πόλης μας.