Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος στα Αστυνομικά Τμήματα Περιστερίου – Αιγάλεω και στη Τροχαία Περιστερίου

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου στα Αστυνομικά Τμήματα Περιστερίου – Αιγάλεω και στη Τροχαία Περιστερίου

Ad - Διαφήμιση

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος σε συνέχεια των συναντήσεων του με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Γιώργο Μιχαλόπουλο, επισκέφθηκε το Α’ και το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, την Τροχαία Περιστερίου και το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Αιγάλεω.

Κατά τη διάρκεια συναντήσεων του με τους Διοικητές και Υποδιοικητές των τμημάτων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Υπηρεσίες της Δυτικής Αθήνας, με  έμφαση στο επιχειρησιακό σχεδιασμό. Ο Βασίλης Λώλος μετέφερε επίσης τη βούληση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά, για  εντατικοποίηση της αστυνόμευσης, με απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της περιοχής.

Ειδικότερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος επισκέφθηκε τον Διοικητή του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου Κωνσταντίνο Τσιγκόπουλο, τον Διοικητή του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου Γιώργο Καλούλη, τον Διοικητή Τροχαίας Περιστερίου Γιάννη Πανωλιάσκο, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Α’  Αστυνομικού Τμήματος Αιγάλεω Αναστάσιο Καρακουλάκη και τον Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Γιώργος Παναγιωτόπουλο.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

 

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ