ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ : Αίτημα αυτοψίας και ενημέρωσης για τη δυσοσμία στους δήμους Φυλής, Πετρούπολης, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Ασπροπύργου και στην ευρύτερη περιοχή

Τις τελευταίες ημέρες στους δήμους Φυλής, Πετρούπολης, Ιλίου,  Αγίων Αναργύρων-Καματερού και στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου,  υπάρχει έντονη δυσοσμία  που προέρχεται από την ΟΕΔΑ Φυλής.

Ad - Διαφήμιση

Για το θέμα της δυσοσμίας οι επιθεωρητές περιβάλλοντος  έχουν ενημερωθεί πολλές φορές στο παρελθόν από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.  που υποφέρουν από την δυσοσμία.

Έχουν ενημερωθεί επίσης ο αρμόδιος φορέας ο ΕΔΣΝΑ , το υπ. Περιβάλλοντος, ο Περιφερειάρχης Αττικής και όλες οι αρμόδιες αρχές.

Παρά ταύτα η κατάσταση όχι απλά παραμένει η ίδια, αλλά συνεχώς επιδεινώνεται.

Πρέπει να γνωρίζετε πως κατά τις ώρες που υπάρχει η δυσοσμία,  οι άνθρωποι παραπονούνται για δυσκολία στην αναπνοή, γενική δυσφορία, κάψιμο στο αναπνευστικό, εμετούς κλπ.. Είναι, λοιπόν, προφανές πως η δυσοσμία έχει επιπτώσεις, όχι μόνο στην ποιότητα ζωής, αλλά και στην υγεία του πληθυσμού των περιοχών μας.

“Δυτικό μέτωπο”
Συντονισμός φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών Δ. Αττικής – Δ. Αθήνας