Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού συμμετέχει σε Διαγωνισμό για να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση ύψους 250.000€

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων Καματερού συμμετέχει σε έναν Πανελλήνιο Διαγωνισμό στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας TEXAN, όπου η πρωτοβουλία που θα αναδειχθεί πρώτη, θα εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση ύψους 250.000€.

Ad - Διαφήμιση

Η πρώτη φάση αξιολόγησης έχει ολοκληρωθεί, όπου ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες προτάσεις ο Δήμος προκρίθηκε στην τελική φάση, ενώ τώρα,  η δική σας γνώμη και συμμετοχή θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η πρόταση του δήμου είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού πολυχώρου επιστήμης και καινοτομίας, σε συνεργασία με τα διεθνή Newton Rooms που δραστηριοποιούνται στη Β. Ευρώπη (40 περίπου κέντρα σε συνεργασία με Περιφέρειες, Δήμους και τα Υπουργεία Παιδείας).
Το κέντρο θα προσφέρει μοντέρνους και υπερσύγχρονους χώρους εκμάθησης με εξαιρετικές υποδομές για την παροχή πρακτικής εκπαίδευσης, βασισμένης στην έρευνα σε μαθητές και
καθηγητές.
Στόχος της πρότασης είναι να τονώσει τους νέους να ενδιαφερθούν και να συνεχίσουν μελλοντικές σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία στο STEM.
Το δίκτυο των NEWTON Rooms αναπτύσσεται με μεγάλη επιτυχία σε 11 χώρες της Ευρώπης μεταξύ αυτών η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ιρλανδία, η Σκωτία, η Γαλλία κ.α. σε συνεργασία με την BOEING.
Οι θεματικές ενότητες που έχουμε σκοπό να υλοποιήσουμε είναι :
Προσομοίωση Πτήσης | Εφαρμοσμένη Φυσική και Μαθηματικά
Εξερεύνηση της ενέργειας | Φυσικές καταστροφές και δράσεις των πολιτών
Βιοτεχνολογία, Γενετική, Μηχανική

Μέχρι τις 31 Μαΐου ψηφίζετε στο παρακάτω link πατώντας αντίστοιχα δίπλα στο logo του Δήμου:

https://csr-texan.recycling-center.gr/συμμετοχές-για-την-παιδεία

Καλή μας επιτυχία!

Ζητάμε τη βοήθειά σας για να εξασφαλίσουμε ένα έργο ύψους 250.000€ για τα παιδιά μας!