Απόπειρα έξωσης μιας οικογένειας στην Πετρούπολη

Μετά από την δυναμική παρέμβαση κατοίκων αποτράπηκε την Παρασκευή 19/4 έξωση οικογένειας στην Πετρούπολη έως ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Μαζί τους από την πρώτη στιγμή ήταν η Δημοτική Αρχή με την αντιδήμαρχο Οικονομικών, Κατερίνα Τσεπέρκα, και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκο Μαλαθρίτη.

Ad - Διαφήμιση

Από το πρωί βρέθηκαν έξω από το σπίτι οι γείτονες αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη ενέργεια και κάνοντας καθαρό ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προχωρήσει στην έξωση.

Αυτό το περιστατικό είναι ένα ακόμα δείγμα της αδίστακτης πολιτικής της κυβέρνησης που ενώ δεν διαθέτει ένα περιπολικό να πάει μια νέα κοπέλα στο σπίτι της, την ίδια ώρα επιστρατεύει αστυνομικές δυνάμεις για να πετάξουν μια οικογένεια στο δρόμο και να της πάρουν το σπίτι!

Φέρνει όμως και στην επιφάνεια τη δύναμη της γνήσιας λαϊκής αλληλεγγύης. Η Δημοτική Αρχή μαζί με τους φορείς και τα σωματεία, μαζί με τους κατοίκους θα συνεχίσει να δίνει το παρόν στον αγώνα για να μην ξεσπιτωθεί καμία λαϊκή οικογένεια, για να μην πέσει κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια των αρπακτικών.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στην πολιτική που δημιουργεί φτώχεια και ανεργία, που πετάει στον δρόμο συνανθρώπους μας για να κερδίζουν οι τράπεζες και τα funds.

Δημοτική Αρχή Πετρούπολης