Αιγάλεω: «Ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά»

«Ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά»

Ad - Διαφήμιση

 

Ας δώσουμε τον κόσμο στα παιδιά

να μάθει έστω και για μια μέρα ο κόσμος τη φιλία

τα παιδιά θα πάρουν απ’ τα χέρια μας τον κόσμο

θα φυτέψουν αθάνατα δέντρα.

Ναζίμ Χικμέτ

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Αιγάλεω στα πλαίσια της 20ης Ανθοκομικής Έκθεσης της πόλης μας, θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Απριλίου 2024 στο Άλσος Αιγάλεω, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή των λουλουδιών, με τις ακόλουθες δράσεις:

 

Σάββατο 27 Απριλίου και ώρα 20.00

Μουσική & Τραγούδι από τους μαθητές του 4ου ΓΕΛ Αιγάλεω

 

Σαββατοκύριακο 27 & 28 Απριλίου

 

  • Έκθεση Ζωγραφικής μαθητών Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας με θέμα: «Ζωγραφίζω το σχολείο που ονειρεύομαι» (με έμφαση στο αειφόρο σχολείο που θα φέρει τους μαθητές πιο κοντά στη φύση και θα δώσει ερεθίσματα για οικολογική συνείδηση).

Τα έργα των μαθητών θα παραδίδονται στην Ένωση Γονέων (τηλ: 6978543427) ή στο περίπτερο των ΚΔΑΠ που λειτουργεί στην Ανθοκομική Έκθεση εντός του Άλσους Αιγάλεω (δίπλα στο σιντριβάνι) έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου.

 

* Στις ζωγραφιές των παιδιών θα πρέπει να αναγράφονται το Ονοματεπώνυμο, η Τάξη και το Σχολείο τους.

 

  • Έκθεση Φωτογραφίας για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Εικόνες της πόλης μου» (με έμφαση στις πράσινες γωνιές της περιοχής μας, τη φύση μέσα στην πόλη και εφαλτήριο προτροπή για περισσότερο πράσινο).

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να στείλουν έως δύο (2) φωτογραφίες τους στο email της Ένωσης Γονέων Αιγάλεω έως και την Πέμπτη 25 Απριλίου.

Οι φωτογραφίες θα εκτυπωθούν από την Ένωση Γονέων.

*  Μαζί με τις φωτογραφίες των μαθητών θα πρέπει να αποστέλλονται το Ονοματεπώνυμο, η Τάξη και το Σχολείο τους.

 

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στην 20η Ανθοκομική Έκθεση Αιγάλεω το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Απριλίου 2024 και κατόπιν θα συνθέσουν το έργο: «Το παζλ της πόλης μας».

 

Τα σχολεία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών στις δράσεις θα επιβραβευτούν από την Υπηρεσία Πράσινου του Δήμου Αιγάλεω, λαμβάνοντας ως δώρο λουλούδια και φυτά για να τα φυτέψουν στις αυλές και τα παρτέρια των σχολείων τους.