Λειτουργία ΜΜΜ σήμερα την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, λόγω της συμμετοχής σωματείων των εργαζομένων των ΜΜΜ στις απεργιακές κινητοποιήσεις, τα μέσα θα κινηθούν ως εξής:

Ad - Διαφήμιση

Στα Λεωφορεία και στα Τρόλεϊ, οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Επισημαίνεται ότι η επαναφορά της λειτουργίας των οχημάτων θα ξεκινήσει σταδιακά μετά τη λήξη της στάσης εργασίας και αντίστοιχα θα ξεκινήσει η προοδευτική απόσυρσή τους για τα αμαξοστάσια.

Επιπλέον, λόγω συμμετοχής μέρους των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, αναμένονται ακυρώσεις δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών και κατά το χρονικό διάστημα λειτουργίας τους ενώ στις λεωφορειακές γραμμές  που αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα, όλα τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό και το Τραμ δεν θα λειτουργήσουν λόγω συμμετοχής των σωματείων των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.