Η μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο, Athens Bike Festival 12 -14 Απριλίου

Η μεγαλύτερη γιορτή για το ποδήλατο και τον κόσμο του, στην Ελλάδα!
Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ 12 -14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.

Ad - Διαφήμιση

10 ΧΡΟΝΙΑ ABF powered by ΔΕΗ

Για τρεις ημέρες η Αθήνα θα ζει στο ρυθμό του ποδηλάτου. Από τις 12 έως τις 14 Απριλίου μας καλεί όλους να γίνουμε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής στο ανανεωμένο Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ . Στα δέκα χρόνια λειτουργίας του, η ομάδα του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ έχει συγκεντρώσει τεχνογνωσία και εμπειρία και κάθε φορά βάζει τον στόχο ακόμα πιο ψηλά. Η ζωή μπορεί να είναι πιο όμορφη με ένα ποδήλατο και οι πάνω από 15.000 επισκέπτες που έχει φιλοξενήσει το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ στο παρελθόν, μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

 • Παρασκευή 12 Απριλίου: 17:00 – 21:00
 • Σάββατο 13 Απριλίου: 11:00 – 20:00
 • Κυριακή 14 Απριλίου: 11:00 – 20:00

Είσοδος:

 • 5 €     Γενική είσοδος
 • 4 €    Προσφορά για αγορά εισιτηρίων μέσω  more.com
 • 2,5 € Προσφορά EARLY BIRD μέσω  more.com έως 10/4/24


  Δωρεάν
  για παιδιά & νέους κάτω των 18 ετών
  Δωρεάν για κατόχους δελτίου ανεργίας

  Στόχος του Αthens Bike Festival powered by ΔΕΗ από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του ήταν να συγκεντρώσει όλο το κοινό του ποδηλάτου, σε μια εκδήλωση – γιορτή, για το ίδιο το ποδήλατο!
  Αθλητές, ερασιτέχνες, απλοί φίλοι του ποδηλάτου, παιδιά, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με αυτό σε οποιαδήποτε μορφή του, έχουν ένα κοινό: το ποδήλατο!
  Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 15.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, το Athens Bike Festival αναδεικνύει τη χαρά του ποδηλάτου, την απλότητα, την ευκολία αλλά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν το μέσο.
  Φέτος, το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Αλλάζει, ανανεώνεται, εξελίσσεται.
  Γιατί το ποδήλατο κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στις καρδιές και τις ζωές μας και μετατρέπεται κάθε χρόνο και περισσότερο σε αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης για χιλιάδες Έλληνες.