Ενημέρωση κατοίκων από τη Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, ενόψει της κινητοποίησης του Σαββάτου (13/4)

«Εμείς δεν ζητήσαμε την ψήφο σας για να κάνουμε διαπιστώσεις αλλά για να παλέψουμε μαζί με σας να λύσουμε τα προβλήματα. Τα ξέρετε κι εσείς, αφού τα βιώνετε καθημερινά. Δεν αρκούν οι περιγραφές τους, το ζητούμενο είναι να αντιπαλέψουμε τις αιτίες που τα γεννούν και τα διαιωνίζουν».

Ad - Διαφήμιση

Αυτό, μεταξύ άλλων, επισήμανε στους συνδημότες του ο δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, κατά τη διάρκεια των τριών ενημερωτικών συγκεντρώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε γειτονιές της πόλης, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων, ενόψει της κινητοποίησης που έχει οργανώσει η Δημοτική Αρχή για το Σάββατο 13 Απριλίου στις 12:00 στην πλατεία «Ηρώ».

«Όπως ξέρετε τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε είναι χρονίζοντα, αφορούν τις πολιτικές που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν, διαχρονικά, όλες οι κυβερνήσεις και οι περιφερειακές αρχές. Δεν δηλώνουμε “σωτήρες”, δεν είμαστε. Είμαστε κομμάτι του λαού της Πετρούπολης και αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα όλων μας.

Να παλέψουμε μαζί με εσάς για να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, μια πόλη με σύγχρονα σχολικά κτίρια, με ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας που παρέχει υπηρεσίες αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν, μια πόλη χωρίς Χωματερή που επιβαρύνει την υγεία μας.

Μια πόλη με σύγχρονες και επαρκείς αθλητικές εγκαταστάσεις προσβάσιμες για όλους, με υψηλής ποιότητας πολιτιστικές δραστηριότητες» τόνισε ο Β. Σίμος και κάλεσε τους κατοίκους της Πετρούπολης να συμμετέχουν στην κινητοποίηση του ερχόμενου Σαββάτου.