Συλλήψεις από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε Ίλιον και Εξάρχεια

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 5-4-2024 στην περιοχή του Ιλίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, -4- ανήλικοι (-3- ημεδαποί και ένας αλλοδαπός), κατηγορούμενοι για φθορές κατά συναυτουργία και απείθεια.

Ad - Διαφήμιση

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι έρριψαν αντικείμενα σε αστικό λεωφορείο, το οποίο κινούνταν στην περιοχή του Ιλίου προκαλώντας φθορές.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν προχωρώντας αρχικά στην ακινητοποίηση των δύο εξ αυτών και παρά την απρόσφορη προσπάθεια των άλλων δύο εμπλεκόμενων να διαφύγουν, οδηγήθηκαν και οι 4 στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπλέον, βραδινές ώρες της 5-4-2024 στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω προσέγγισε περίπτερο στο κέντρο της Αθήνας, και με απειλή χρήσης αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε προϊόντα.

Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.