Παρουσίαση βιβλίου της Ιωάννα Συρανίδου στο Δημαρχείο Περιστερίου

Η Ιωάννα Συρανίδου, Συγγραφέας – Σύμβουλος Σχέσεων & Προσωπικής Ανάπτυξης μας μιλάει για το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο «Η Σύνδεση της Αγάπης».
“Τον Δεκέμβριο εκδόθηκε το πρώτο μου μη λογοτεχνικό βιβλίο αυτοβελτίωσης «Η Σύνδεση της Αγάπης», από το Λευκό Μελάνι. Πάει τόσο καλά που μέσα σε δύο μήνες έκανε και δεύτερη έκδοση! Το περιεχόμενό του είναι άκρως βιωματικό, ευαίσθητο, αυτό-γνωσιακό και συναισθηματικό. Τόσο… που πολλοί από τους αναγνώστες μου, σχολίασαν το πόσο αγγίζει τις ψυχές των ανθρώπων!

Θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Η Σύνδεση της Αγάπης» στο δημαρχείο Περιστερίου, στις 13 Απριλίου 2024 ημέρα Σάββατο στις 6:00 μ.μ.

Ad - Διαφήμιση

Ιωάννα Συρανίδου

 

Περιγραφή βιβλίου

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια εκδήλωση της προσωπικής Αγάπης που η Ζωή μας προσφέρει καθημερινά. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συνδέσει τους ανθρώπους με την ουσία και την ομορφιά της ύπαρξής τους.

Όλοι μας έχουμε δικό μας μοναδικό τρόπο να αντιλαμβανόμαστε και να βιώνουμε αυτή την ύπαρξη, και αυτό είναι εδώ για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε και να εκφράσουμε τη δική μας προσωπική Αγάπη.

Μέσω των λέξεων, των συναισθημάτων και των εικόνων που περιέχει, προσκαλεί τον αναγνώστη να εξερευνήσει την ουσία της ζωής και να ανακαλύψει το πώς μπορεί να ζήσει μια πιο ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή.

Από την πρώτη σελίδα, ο αναγνώστης εισέρχεται σε έναν κόσμο γεμάτο σοφία και εμπνευσμένες σκέψεις, που τον καθηλώνουν και τον διδάσκουν. Η συγγραφέας, με το δυναμισμό των λέξεων της, δημιουργεί μια αλληλουχία από εικόνες και συναισθήματα που αγγίζουν την ψυχή και αφυπνίζουν τη σκέψη.

Μέσα από αυτή τη συγκλονιστική αφήγηση, ο αναγνώστης βρίσκεται σε μια προσωπική αναζήτηση, αποκωδικοποιώντας τον γρίφο της ευτυχίας και της πνευματικής ευημερίας.