Εκδήλωση του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Σ.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2024

Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου τη Κυριακή  04 Φεβρουαρίου 2024  και σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σκακιστικού ομίλου Περιστερίου και η βράβευση των αθλητών που διακρίθηκαν στις διοργανώσεις του 2023 .
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ιδρυτής του Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου και επίτιμος πρόεδρος Κος Παναγιώτης Καραθανασόπουλος.

Ad - Διαφήμιση

Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Κωσταντίνος Αρβανίτης εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τις δράσεις που υλοποιεί  ο σύλλογος καθώς και στον σημαντικό ρόλο που έχει επιτελέσει το σωματείο στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στο Δήμο Περιστερίου.

Αναφέρθηκε στο πλούσιο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και στο προγραμματισμό για                το 2024,στην πλούσια δραστηριότητα του ομίλου και στο σημαντικό ρόλο που έχει επιτελέσει     το σωματείο  στην ανάπτυξη και διάδοση  του αθλήματος στο Δήμο,
Επεσήμανε την προσήλωση του συλλόγου στις αρχές και αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ζητώντας παράλληλα την συμπαράσταση όλων ενώ παράλληλα στην οθόνη προβάλλονταν χαρακτηριστικές στιγμές από την δραστηριότητα του συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι νεαροί αθλητές/αθλήτριες που συμμετείχαν στα ομαδικά νεανικά  πρωταθλήματα Αττικής,οι αθλητές που αγωνίστηκαν στα ομαδικά κύπελλα  Αττικής Μπίκος   και Δρεπανιώτης με πολύ καλή επίδοση, καθώς και οι αθλητές μας που διακρίθηκαν στο  εσωτερικό τουρνουά του συλλόγου.

Στη συνέχεια τιμητική πλακέτα απενεμήθη στον παλαίμαχο αθλητή και μέλος του Ομίλου Ιωάννη Λίβα,για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο.
Η εκδήλωσε τελείωσε με το κόψιμο της πίτας, από τoν Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Αρβανίτη. Κατά την κοπή της πίτας, η τύχη χαμογέλασε στην οικογένεια Ευσταθίου,η οποία κέρδισε         τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα δύο φλουριά της πίτας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε, στον Κο Ηλία Τιτόπουλο για την προσφορά των αναψυκτικών και των  ειδών εστίασης, στην ακούραστη και πανταχού παρούσα Κα Αγγελική Κανελλίδη  και σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Το ΔΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους  όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, γεμίζοντας για μια ακόμα φορά το σύλλογο με χαμογέλα ,κέφι, ζωή, θετική ενέργεια  και να ευχηθεί καλή, δημιουργική και ελπιδοφόρα χρονιά.

Το ΔΣ του Σ.Ο Περιστερίου