Ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο – Επιστρέφει ο Χάρι στην Αγγλία

Βόμβα από το Μπάκιγχαμ η ανακοίνωση για τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου πως πάσχει από καρκίνο.

Ad - Διαφήμιση

Η δήλωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ:
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής διαδικασίας του The King για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, σημειώθηκε ένα ξεχωριστό ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις έχουν εντοπίσει μια μορφή καρκίνου.
Η Αυτού Μεγαλειότητά του έχει ξεκινήσει σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει συμβουλευτεί οι γιατροί να αναβάλει τα δημόσια καθήκοντα. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Μεγαλειότατος θα συνεχίσει να αναλαμβάνει κρατικές επιχειρήσεις και επίσημα έγγραφα ως συνήθως.
Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την γρήγορη παρέμβασή τους, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη διαδικασία του νοσοκομείου. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει στο πλήρη δημόσιο καθήκον το συντομότερο δυνατόν.
Η Αυτού Μεγαλειότης επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις κερδοσκοπίες και με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει την κοινή κατανόηση για όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που πλήττονται από καρκίνο.