Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» με θέμα «Ψηφιακή ζωή και influencing»

2η Συνάντηση Ακαδημίας Γονέων «Από το Α έως το Ω»

Ad - Διαφήμιση

με θέμα «Ψηφιακή ζωή και influencing»

 

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Περιστερίου, που συμμετέχει στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Π.Ο.Υ. σας καλεί να παρακολουθήσετε το φετινό κύκλο των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω”,  το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας Δήμου Περιστερίου, Καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης, ενημερώνει ότι στο πρόγραμμα, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Πρόκειται για 4 – 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα 18.15-20.00, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Η 2η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 18:15, με θέμα: «Ψηφιακή ζωή και influencing», με ομιλητές:

  • Αθανάσιος Θήριος, Παιδίατρος MSc “Στρ. Αναπτυξιακής & Εφηβικής Υγείας”, Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”.
  • Σταυρούλα Παπαδάκου, Παιδίατρος – Αναπτυξιολόγος PhD, τ. Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής Γ.Ν. “Ασκληπιείο Βούλας”, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.).

Για να παρακολουθήσετε την 2η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων θα ακολουθήσετε το link https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_smJXrwpNQ-eUlGMq_RhmHA#/registration

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να την υποβάλλετε στο info@eddyppy.gr.