Διάθεση αλατιού από τον Δήμο Περιστερίου – Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Περιστερίου

Ad - Διαφήμιση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (Σ.Τ.Ο.)

Ο συντονισμός ενεργειών των φορέων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου, συζητήθηκε κατά την τακτική συνεδρίαση, στις 29 Ιανουαρίου 2024, του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Δήμου Περιστερίου.

Στη συνεδρίαση προέδρευσε ο νέος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτης Λύκος, τονίζοντας ότι σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου, καθώς και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός (εκχιονιστικά, αλατιέρες κ.α.).

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για την υφιστάμενη κατάσταση και στη συνέχεια τέθηκαν οι ενέργειες που προβλέπεται να γίνουν για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και του παγετού.

Παράλληλα, αναπτύχθηκε το σχέδιο δράσης για τις ενέργειες που προβλέπονται προκειμένου να είναι αποτελεσματική σε τοπικό επίπεδο η διαχείριση κρίσεων από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου Παναγιώτης Λύκος ενημερώνει ότι οι κάτοικοι, εφόσον επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν αλάτι σε σάκους, στην περίπτωση παγετού, για τους εξωτερικούς χώρους της κατοικίας και των πεζοδρομίων τους.

Σημείο διανομής το Δημοτικό Γκαράζ (Αγ. Βασιλείου 62, έναντι του Άλσους Περιστερίου) από τις 8 το πρωί, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024.

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην υπερβάλλουν στην εκτίμηση της ποσότητας αλατιού που θα τους χρειαστεί.