Φωτίζουν την πόλη! 52 έργα μικρών ζωγράφων! «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Χριστούγεννα στην πόλη μας»

Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει και ομορφαίνει με τα έργα των μικρών ζωγράφων, μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης, την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ) από τις 30 Νοεμβρίου 2023 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Ad - Διαφήμιση

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Π. Παχατουρίδης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά και στους γονείς τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στον 12ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής του Δήμου Περιστερίου.

Πάρα πολλές ήταν και φέτος οι συμμετοχές των παιδιών της πόλης του Περιστερίου στον διαγωνισμό με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Χριστούγεννα στην πόλη μας».

Σε όλους τους μικρούς ζωγράφους έχουν αποσταλεί αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους και επιστολή συγχαρητηρίων του Δημάρχου Περιστερίου.

Η Επιτροπή Εικαστικών των Εργαστηρίων Ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), επέλεξε τα 52 έργα των μικρών ζωγράφων, που κοσμούν την πλατεία και οι πινελιές της ψυχής τους, μετατρέπουν τον χώρο, στον πιο όμορφο της πόλης μας!

Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για τη χώρα μας, όπου ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.