Το Περιστέρι Πολλών Αστέρων θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στις γιορτές

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ 2023 – 2024

Ad - Διαφήμιση

Δωρεάν Καρουζέλ, Λούνα Πάρκ, Τρενάκια και Μεγάλη Φάτνη

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

 Η πόλη «Περιστέρι Πολλών Αστέρων» θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, φορώντας το γιορτινό του χαμόγελο, δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ, με καθημερινές εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις!

Από τις 5 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2024, ώρες 11:00 – 22:00, στην πλατεία Δημαρχείου – σταθμός Μετρό «Περιστέρι» με το Καρουζέλ, το Λούνα Παρκ, τα Γιορτινά Τρενάκια και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής!

Καθημερινά καλλιτεχνικά δρώμενα, με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, παιδικές ταινίες, θέατρο σκιών, εορταστικά εργαστήρια και μουσικά δρώμενα.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

«Περιστέρι Πολλών Αστέρων», η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη πόλη, σας προσκαλεί όλοι μαζί να δώσουμε το σύνθημα να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, πλατεία Δημαρχείου – στάση Μέτρο “Περιστέρι”. Είσοδος Ελεύθερη!

Μεγάλη εορταστική συναυλία με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ και ΔΗΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ. Φαντασμαγορική βραδιά και πολλές εκπλήξεις! Είσοδος Ελεύθερη! Χορηγός επικοινωνίας 92,3 Λάμψη!

Χριστουγεννιάτικη παρέλαση και γιορτή, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας, των Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων, των Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) και των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου.