Όταν η ανθρωπιά αναδεικνύει την ανεπάρκεια του κράτους

Σε μια υπέροχη κίνηση αλληλεγγύης προέβη η συνταξιούχος κα ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ. Χάρισε με τις οικονομίες μιας ζωής στο ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο γιατί όσες φορές η ίδια το χρειάστηκε δεν υπήρχε διαθέσιμο.

Ad - Διαφήμιση

Τα αιτήματά της από την πράξη αυτή είναι να μη φύγει ποτέ το ασθενοφόρο από το Μεσολλόγγι και όσες φορές περνάει από το σπίτι της να ακούει τη σειρήνα να τη χαιρετάει.

Μακάρι να μη χρειάζεται οι πολίτες να συμπληρώνουν τα κενά του κράτους αλλά αυτή η πράξη μας υπενθυμίζει πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

ΕΚΑΒ: Παραλαβή δωρεάς ενός πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος για τον Τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου

Εχθές Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου η παραλαβή της δωρεάς ενός πλήρους εξοπλισμένου ασθενοφόρου οχήματος εκ μέρους της κας Αθηνάς Παπαχρήστου.

Η κα Αθηνά Παπαχρήστου προέβη σε αυτή την αξιέπαινη δωρεά του νέου ασθενοφόρου προς τον Τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου εις μνήμη του συζύγου της Δημήτρη Παπαχρήστου, αναγνωρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο εμπράκτως το ξεχωριστό κοινωνικό έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ, οι οποίοι  24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο είναι επιφορτισμένοι με τη διαχείριση και την αντιμετώπιση όλων των επειγόντων περιστατικών.

Το νέο αυτό ασθενοφόρο, το οποίο παράλαβε ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, θα ενδυναμώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, ενισχύοντας και διασφαλίζοντας το κοινωνικό αγαθό της δημόσιας δωρεάν υγείας προς όλους τους πολίτες της περιοχής.

Στην τελετή παραλαβής της δωρεάς του νέου ασθενοφόρου του Τομέα ΕΚΑΒ Μεσολογγίου, παρευρέθηκαν ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης, η Διευθύντρια του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Πάτρας ιατρός Αγγελική Κανελλοπούλου, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας, προσωπικό του Γ.Ν. Μεσολογγίου, εκπρόσωποι των εργαζομένων αλλά και διασώστες του Τομέα του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

 

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.),